Du er her:

Efterårsudstilling med motiver bl.a. fra Færøerne

Søndag den 4. oktober kl. 11.00
er der fernisering på værker af BENT OLE BÆRENHOLDT.

Bent O. Bærenholdt er efter flere år i Aarhus nu bosat i Haslev som billedkunster med galleri i Allégade 3A. Han er oprindeligt uddannet som billedkunstlærer fra Kolding og har i tiden i Aarhus også arbejdet for kunstmuseet AroS som konsulent for net-undervisningsmaterialet for de ældste elever i folkeskolen.

Bærenholdt har altid tegnet og malet, men er autodidakt i den forstand, at han ikke er uddannet på et kunstakademi. Til gengæld har han, som han selv udtrykker det, ydmygt stjålet og brugt, hvad andre også har set og anet, - og derefter forsøgt at give det sit eget udtryk. Eller ladet sig inspirere af andres udtryk i søgen efter den afgrænsning, som definerer ens eget billedsprog. Mest af alt er det landskaber, der præger hans oliemalerier. Motiverne er ofte hentet i en barsk natur langs den jyske vestkyst eller færøske motiver. Bygninger, bunkers langs vestkysten og ofte et kirketårn fremstår som monumentale figurer og markeringer i landskabet og kan også tolkes som pejlemærker i en livsvandring. Udstillingen i Nærum Kirke vil bl.a. bestå af flere færøske landskabsmalerier.

Udstillingen kan ses i oktober og november i kontorets åbningstid og i forbindelse med gudstjenester og arrangementer.