Du er her:

Patchworkudstilling

FERNISERING PÅ FORÅRSUDSTILLINGEN udsættes.

FLEMMING SCHLICHTKRULL, der er kordegn i Nærum, og DORTHE JOLLMANN, der har udgivet adskillige bøger om patchwork, udstiller nogle af deres arbejder. Flemming Schlichtkrull syr oftest tæpper med patchwork på begge sider og de udstilles, så "bagsiden" kan ses fra kirkens gårdhave, og Dorthe Jollmann udstiller bl.a. ophæng med engle, som har relation til hendes bog "24 syede engle - med et strejf af genbrug.......". Dorthe Jollmann genbruger også gerne gammelt håndarbejde, som vil kunne ses på hendes tæppe "Paris på Paletten".

Sommerudstilling med billedkunst af Grethe Friis Bache

Søndag den 7. juni kl. 11.00 (efter gudstjenesten)
er der fernisering i sognegården, og det er kunstnerens datter, Klara Helene Preben-Hansen, der står for udstillingen.

GRETHE FRIIS BACHE (1911-1976) var anerkendt i sin samtid og hendes professionelle virke strakte sig over 40 år. Hun blev uddannet på Tegne-og Kunstindustriskolen for kvinder. Hun blev kendt som portrættegner, især hendes børneportrætter blev efterspurgte. På et tidspunkt i 1940'erne anmodedes hun af kongehuset om at tegne prinsesserne Benedikte og Anne-Marie. Grethe Friis Bache blev også kendt for sine sjælebilleder.

Udstillingen kan ses i sommerens løb i forbindelse med møder og arrangementer i kirke og sognegård.