Eftermiddagstur i bus

BESØG PÅ TOKAI CENTRET I VEDBÆK
Tirsdag den 9. juni kl. 13.30-16.15

er der udflugt til Tokai Centret i Vedbæk. Inspireret af Grundtvigs idéer om folkeoplysning etableredes "Tokai University European Center" for at formidle kulturel og akademisk viden fra Tokai Universitetet i Japan. Der bliver fortalt om centrets arbejde, og derefter kører bussen til "Bakkehuset" i Vedbæk, hvor der er kaffe kl. 15.00. Vi er tilbage ved Nærum Kirke igen ca. kl. 16.15.

Tilmelding kan ske på kirkens kontor.
Billetterne koster 75 kr.

Ophold på Løgumkloster Refugium 3. - 6. JULI

I år markeres hundredåret for Genforeningen. I løbet af opholdet vil der gennem foredrag, sang og fortælling være fokus på grænseegnen og dens historie. Der vil bl.a. være udflugt til Sønder-borg Slot og museum og en tur med elevatoren op til en udsigtsplatform over Sønderborg.

Turleder: Hanne Møller Andersen, Gentofte, tlf. 6122 4481.

Tilmelding til Løgumkloster Refugium tlf. 7474 3301. Pris pr. person: Dobbelt-værelse: 3.999 kr. Enkeltværelse: 4.299 kr.

Kontakt evt. kirkens kontor og få tilsendt en folder.

Det er ikke Nærum Kirke, der arrangerer turen. Vi gør blot opmærksom på den, fordi der er afgang med bus fra Nærum Kirke fredag den 3. juli kl. 8.30.

Heldagstur til Udby og Stege

MINDESTUER OG SAMLERMUSEUM
Tirsdag den 25. august kl. 9.00

er der afgang fra kirken med bus. Første stop er Grundtvigs Mindestuer i Udby i nærheden af Vordingborg. Grundtvigs far var præst i Udby, og her voksede Grundtvig op. Senere blev han selv præst i Udby, men kun i en kortere periode. Efter en introduktion til mindestuerne kan man gå rundt på egen hånd, og man kan også se kirken. Fra Udby kører bussen til Stege, hvor der er middag med kaffe og lagkage på Thorsvang Samlermuseum. Efter et godt måltid mad kan man selv gå rundt på museet. Der er masser at se på fra de "gode" gamle dage, bl.a. købmandsbutik, barbersalon, bank, låsesmed, tobakshandel, ismejeri, slagter, fotograf postkontor, og et gammel klasselokale. Bussen forlader Stege, så vi kan være i Nærum omkring kl. 17.

Billetter á 350 kr. (alt inkl.) kan købes ved henvendelse til kirkens kontor fra og med kirkekaffen søndag den 24. maj. Medbring kontanter eller betal over netbank. Begrænset deltagerantal.

(Foto fra samlermuseet Thorsvang i Stege)

Sensommerrejse til Sverige - Vadstena og Karlskrona

Sognepræst KLAUS ROSENBERG-LARSEN arrangerer bustur til Sverige
fra tirsdag den 1. september til og med lørdag den 5. september.

Turen går til Vadstena, hvor man bl.a. skal se Vadstena Slott, Klosterkirken, Klostermuseet og Alvastra Klosterruin, som alle er knyttet til Den hellige Birgittas Livshistorie. Derefter går turen rundt om flådebyen Karlskrona med sejltur til det gamle orlogsværft, besøg på Marinemuseet og byvandring med Karlskronas optagelse på Unescos verdensarvsliste som tema. En tur i Skærgården og i Kristiansopel, som er Chr. den 4.s by, indgår også i programmet.

Detaljeret program med pris og øvrige rejsefakta følger senere her på websiden.