Lone Carlsen udstiller

UDSTILLING I SOGNEGÅRDEN
Fernisering søndag den 27. maj kl. 11.00

LONE CARLSEN er uddannet lærer og psykolog og har arbejdet med maleriet som udtryksform i en årrække, sideløbende med sit job. Hun bor i Gilleleje og om sine malerier fortæller hun:

"At få lov til og at have tid til at fordybe sig og være fokuseret er måske et privilegie i dag. Men et privilegie som er af væsentlig betydning for mig. Mine billeder skulle gerne være en spejling af den tilstand man befinder sig i, når man tillader sig at fordybe sig og være fokuseret. For mig er det at male en ordløs og visuel proces, som er en form for meditation, der giver lidt ro og balance til sjælen. Mine malerier tager udgangspunkt i det oplevede øjeblik omkring mig, og som har fæstnet sig i mit sind, det være sig oplevelser fra hverdagen, på rejser ... naturen, menneskene. "

Udstillingen kan ses til og med 28 juni.

Sommerudstilling

BL.A. MED MOTIVER FRA KIRKEN
Søndag den 29. juli kl. 11.00

er der fernisering i sognegården på en udstilling af SUSANNE PONTOPPIDAN BENTZEN HANSEN, der bor i Nærum Vænge.

Hun fortæller: "Jeg er født i 1964 og opvokset på Nærum Hovedgade 102 i en rød villa, som blev tegnet og bygget af min oldefar og farfar i 1952. Jeg har gået på Rundforbiskolen, været medlem af Vedbæk Pigegarde og brugt meget af min tid på Nærum Ungdomsgård, i Dyrehaven og i Rundforbi Svømmehal. Nu er jeg er gift på 31. år med Henning, og sammen har vi to voksne børn. Jeg har altid været glad for Nærum Kirke. Jeg selv er blevet konfirmeret i kirken af Lis Rechendorff, som også har viet min mand og jeg. Vores børn er også blevet døbt og konfirmeret her. Jeg har haft meget stor glæde af at tale med vore præster, når modgangen i livet har været for stor. Jeg har siden barnsben været meget glad for at tegne og male, og i 2013 udstillede jeg mine akrylmalerier i kirken. Nu er det så mine tegninger, som får lov til at komme til udtryk. De er som udgangspunkt inspireret af Nærum by, Nærum Kirke, bibelske historier og mine egne følelser."