Efterårsudstilling med Nicole Gadiel

Søndag den 6. oktober kl. 11.00
er der fernisering af værker af NICOLE GADIEL.
Nicole Gadiel er en canadisk-dansk billedkunstner, som skaber rolige, poetiske malerier og kunstfotografier, der har modtaget priser ved internationale konkurrencer og er blevet udstillet på censurerede udstillinger. Hun designer også interiørkunst for kommercielle kunder rundt i verden.

Hun fortæller: "Jeg finder inspiration ved at betragte mine omgivelser med et blik, der søger at oversætte det indlysende til det følsomme. Min kreative målsætning er at vise, at kunstneriske indtryk findes allevegne, når blot vi er oprigtigt opmærksomme på, hvad vi ser."

Udstillingen kan ses i kontorets åbningstid og i forbindelse med gudstjenester og arrangementer.

Patchworkudstilling

Søndag den 29. marts kl. 11.00
FERNISERING PÅ FORÅRSUDSTILLINGEN

FLEMMING SCHLICHTKRULL, der er kordegn i Nærum, og DORTHE JOLLMANN, der har udgivet adskillige bøger om patchwork, udstiller nogle af deres arbejder. Flemming Schlichtkrull syr oftest tæpper med patchwork på begge sider og de udstilles, så "bagsiden" kan ses fra kirkens gårdhave, og Dorthe Jollmann udstiller bl.a. ophæng med engle, som har relation til hendes bog "24 syede engle - med et strejf af genbrug.......". Dorthe Jollmann genbruger også gerne gammelt håndarbejde, som vil kunne ses på hendes tæppe "Paris på Paletten".