Sommerudstilling

BL.A. MED MOTIVER FRA KIRKEN
Søndag den 29. juli kl. 11.00

er der fernisering i sognegården på en udstilling af SUSANNE PONTOPPIDAN BENTZEN HANSEN, der bor i Nærum Vænge.

Hun fortæller: "Jeg er født i 1964 og opvokset på Nærum Hovedgade 102 i en rød villa, som blev tegnet og bygget af min oldefar og farfar i 1952. Jeg har gået på Rundforbiskolen, været medlem af Vedbæk Pigegarde og brugt meget af min tid på Nærum Ungdomsgård, i Dyrehaven og i Rundforbi Svømmehal. Nu er jeg er gift på 31. år med Henning, og sammen har vi to voksne børn. Jeg har altid været glad for Nærum Kirke. Jeg selv er blevet konfirmeret i kirken af Lis Rechendorff, som også har viet min mand og jeg. Vores børn er også blevet døbt og konfirmeret her. Jeg har haft meget stor glæde af at tale med vore præster, når modgangen i livet har været for stor. Jeg har siden barnsben været meget glad for at tegne og male, og i 2013 udstillede jeg mine akrylmalerier i kirken. Nu er det så mine tegninger, som får lov til at komme til udtryk. De er som udgangspunkt inspireret af Nærum by, Nærum Kirke, bibelske historier og mine egne følelser."

Efterårsudstilling

MED VÆRKER AF ULLA MIELKE.
Der er fernisering søndag den 7. oktober kl. 11.00.

Ulla Mielke er uddannet som tresproglig korrespondent og merkonom, og har boet i Nærum i 50 år. Hun var været SAS-stewardesse i pionértiden og siden hen ansat hos Det danske Filminstitut som udsendt til en række internationale filmfestivaler for at lave PR og salgsfremstød for danske film. Senest har hun været i 23 år hos Brüel & Kjær med opgaver som arrangør af reklamekampagner verden over og konferencer i en række lande.

Hun har fra ganske ung interesseret sig for kunst og kreativitet. Har deltaget i flere malerkurser, gået på malerskole i udlandet, og her eksperimenteret med teknik, materialer og farver. Hun siger: "At male er for mig som en leg med form og farver, der fylder mig med en glæde og indre ro, ligesom at høre dejlig musik."

I 2015 udgav hun børnebogen "Alle mine dyrevenner" (se foto) og digtsamlingen "Livsvaleur".

Ved ferniseringen vil hun læse lidt op af begge sine bøger. Enhver er velkommen til at være med.