Efterårsudstilling

MED VÆRKER AF ULLA MIELKE.
Der er fernisering søndag den 7. oktober kl. 11.00.

Ulla Mielke er uddannet som tresproglig korrespondent og merkonom, og har boet i Nærum i 50 år. Hun var været SAS-stewardesse i pionértiden og siden hen ansat hos Det danske Filminstitut som udsendt til en række internationale filmfestivaler for at lave PR og salgsfremstød for danske film. Senest har hun været i 23 år hos Brüel & Kjær med opgaver som arrangør af reklamekampagner verden over og konferencer i en række lande.

Hun har fra ganske ung interesseret sig for kunst og kreativitet. Har deltaget i flere malerkurser, gået på malerskole i udlandet, og her eksperimenteret med teknik, materialer og farver. Hun siger: "At male er for mig som en leg med form og farver, der fylder mig med en glæde og indre ro, ligesom at høre dejlig musik."

I 2015 udgav hun børnebogen "Alle mine dyrevenner" (se foto) og digtsamlingen "Livsvaleur".

Ved ferniseringen vil hun læse lidt op af begge sine bøger. Enhver er velkommen til at være med.

Børn fra Menighedsbørnehaven udstiller

VUGGESTUE- & BØRNEHAVEKUNST

I forbindelse med fastelavn den 3. marts
åbner en udstilling i sognegården med fantasifulde værker, som er lavet af børnene i Nærum Menighedsbørnehave (ved Biblioteket).

Udstillingen kan ses til og med søndag den 24. marts.

(Foto fra 2018)

Påskemalerier i kirken

FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE
Torsdag den 28. marts kl. 17.00

åbner en udstilling med malerier, der viser fortællingen om Jesus fra palmesøndag til efter opstandelsen påskedag. Malerierne er malet af elever fra 4. klasse på Nærum Skole. De har forberedt sig med læsning og skitser i skolen og har tilbragt to formiddage i kirken med at male. Ved arrangementet er eleverne selv med til at fortælle om deres billeder. Der bliver også sunget sange, og efter ca. ½ time i kirken serveres der en forfriskning i sognegården. Arrangementet slutter omkring kl. 18.00.

Alle er meget velkomne til at være med.

Søndag den 14. april kl. 11.00 (efter gudstjenesten)
fortæller sognepræst BRUNO RASMUSSEN om malerierne og kommenterer dem. Det varer 10-15 minutter, og derefter er der kaffe og te i sognegården.

Udstillingen kan ses til og med mandag den 6. maj. (Foto fra sidste år)

Forårsudstilling

LIS SEVERIN UDSTILLER
Fernisering søndag den 31. marts Kl. 11.00

Lis Severin er autodidakt maler og har
igennem mere end 20 år arbejdet med maleriet,
først med akvarel, senere med akryl på lærred,
monotopier og koldnålsraderinger.

Hun fortæller bl.a.:
"Flere af mine malerier har været udtaget til censurerede udstillinger, og jeg har også haft udstillinger i udlandet. Jeg udstiller i kunstforeninger på arbejdspladser, på cafeer, i kirker og selvfølgelig i gallerier. Mine malerier tager som oftest udgangspunkt i mine omgivelser herunder billeder fra det nære, fra naturen hvor jeg opholder mig, fra mine ferier og i mine nære."

Læs mere på: www.Severin-kunst.dk

Sommerudstilling

ANNETTE ØSTERLIND UDSTILLER
Fernisering søndag den 26. maj kl. 11.00.

Kunstneren ANNETTE ØSTERLIND udstiller i sommer sine spændende billedcollager i sognegården i Nærum. Hun er autodidakt, men har altid arbejdet kreativt med tekstil og garn, og hun fortæller bl.a.: "Jeg har gennem mange år arbejdet med garn og tekstiler. Blandt det foretrukne er billedvævningen, i kombination med det håndstøbte papirs unikke og smukke struktur. Dette er et udtryk, der bryder med den traditionelle billedvævning, hvorfor billederne får betegnelsen vævede billed- og papircollager. Kombineres også med strik i spændende effektgarner."