Patchworkudstilling

Søndag den 29. marts kl. 11.00
FERNISERING PÅ FORÅRSUDSTILLINGEN

FLEMMING SCHLICHTKRULL, der er kordegn i Nærum, og DORTHE JOLLMANN, der har udgivet adskillige bøger om patchwork, udstiller nogle af deres arbejder. Flemming Schlichtkrull syr oftest tæpper med patchwork på begge sider og de udstilles, så "bagsiden" kan ses fra kirkens gårdhave, og Dorthe Jollmann udstiller bl.a. ophæng med engle, som har relation til hendes bog "24 syede engle - med et strejf af genbrug.......". Dorthe Jollmann genbruger også gerne gammelt håndarbejde, som vil kunne ses på hendes tæppe "Paris på Paletten".

Udstilling af påskemalerier

Torsdag den 2. april kl. 17.00
åbner udstillingen af påskemalerier.

Elever fra 4. klasse på Nærum Skole har malet 12 store malerier, som udstilles i kirken til og med fredag den 1.maj. Malerierne forestiller begivenhederne i forbindelse med Jesu død og opstandelse, og børnene er selv med til at fortælle om motiverne.

Efter udstillingen er åbnet, er der reception i sognegården, og enhver er velkommen.