Robert Tsaturyan udstiller

UDSTILLING
ROBERT TSATURYAN er oprindeligt fra Armenien og har boet i Nærum siden 2000. I 1990 modtog han en sølvmedalje for sine billeder på en udstilling i Moskva, og han har udstillet i blandt andet Armenien, Georgien, Ukraine, Rusland, Hviderusland, Moldavien, Frankrig og Danmark.

Robert Tsaturyan elsker farver i varme toner og skaber dynamik gennem farverne. Hans billeder har masser af røde, orange og gule nuancer, og de mange indbyrdes farvesammenstillinger nuancerer farveoplevelsen. Samtidig arbejder han med sort/hvid-formatet i sine collager.

Udstillingen kan ses i Sognegården til og med den 13. maj.

Udstilling af påskemalerier

MALET AF ELEVER FRA 4. KL.
I kirken kan man se udstilling, som består af
12 store malerier med motiver fra Jesus' indtog
i Jerusalem palmesøndag til opstandelsen
påskemorgen. Det er elever fra 4. kl. på
Nærum Skole, der har malet billederne.  

Udstillingen kan ses i kirken til og med mandag den 23. april.

Lone Carlsen udstiller

UDSTILLING I SOGNEGÅRDEN
Fernisering søndag den 27. maj kl. 11.00

LONE CARLSEN er uddannet lærer og psykolog og har arbejdet med maleriet som udtryksform i en årrække, sideløbende med sit job. Hun bor i Gilleleje og om sine malerier fortæller hun:

"At få lov til og at have tid til at fordybe sig og være fokuseret er måske et privilegie i dag. Men et privilegie som er af væsentlig betydning for mig. Mine billeder skulle gerne være en spejling af den tilstand man befinder sig i, når man tillader sig at fordybe sig og være fokuseret. For mig er det at male en ordløs og visuel proces, som er en form for meditation, der giver lidt ro og balance til sjælen. Mine malerier tager udgangspunkt i det oplevede øjeblik omkring mig, og som har fæstnet sig i mit sind, det være sig oplevelser fra hverdagen, på rejser ... naturen, menneskene. "

Udstillingen kan ses til og med 28 juni.