Samtaler om sorg og savn

Det er svært at miste, og nogle har brug for at tale med andre om det. Det vil der være mulighed for nogle gange fra november 2018 til januar 2019. Der er tale om et sammenhængende forløb, og samtlige præster i Rudersdal står bag initiativet. Samtalerne foregår i BIRKERØD KIRKES SOGNEGÅRD, KIRKEVEJ 2, 3460 BIRKERØD. Samtalerne er for alle, der har mistet én af deres nærmeste, og gruppen ledes af sognepræst INGER MERETE HANSEN, Birkerød Kirke, og sognepræst BRUNO RASMUSSEN, Nærum Kirke.

ENHVER ER VELKOMMEN, uanset hvor man bor. Er der tilstrækkelig tilslutning, bliver der senere oprettet grupper ved andre kirker og med andre præster som ledere.

MAN KAN TALE om noget af det, man selv har erfaret og tænker, og man bestemmer selv, hvor lidt eller meget, man vil sige. Deltagerne forpligter sig til ikke at fortælle noget af det, der siges, videre.

DER SERVERES kaffe og brød, og det er gratis at deltage.

DER VIL VÆRE PLADS til 8 deltagere i gruppen.

GRUPPEN MØDES i lokaler i Birkerød Kirkes Sognegård, Kirkevej 2, Birkerød:

• Onsdag den 7. november kl. 13.00 - 15.00
  • Onsdag den 21. november kl. 13.00 - 15.00
  • Onsdag den 5. december kl. 13.00 - 15.00
  • Onsdag den 9. januar kl. 13.00 - 15.00
  • Onsdag den 23. januar kl. 13.00 - 15.00

FOR AT KUNNE DELTAGE, er det nødvendigt at kontakte os senest onsdag den 31. oktober, og gerne før, da gruppen måske bliver fyldt op:

Sognepræst INGER MERETE HANSEN, tlf. 2683 8104 - imh@km.dk eller
Sognepræst BRUNO RASMUSSEN, tlf. 2344 7823 - brra@km.dk

Kontakten kan også formidles gennem én af præsterne, hvor man bor.