Samtaler om livet og hverdagen

Som regel er det godt at have nogen at tale med om livets medgang og modgang
og hverdagens glæder og sorger.

Det kan man gøre i denne gruppe, som samles kl. 10.30-12.00
den sidste onsdag i måneden i "annekset" over for kirken.

Der udleveres udklip og tekster, der kan lægge op til en samtale om "alt mellem himmel og jord".

Der er plads til 12 personer i gruppen. Deltagelse er gratis.

Interesserede kan kontakte kirkens kontor tlf. 4580 3247.

Kom og vær med

HANNE KNUDSEN og GERD HØIGAARD, der begge er med i gruppen "Samtaler om livet og hverdagen", fortæller:

"Vi er en gruppe på 8, som mødes i annekset til Nærum Kirke kl. 10.30-12.00 den sidste onsdag i hver måned. Det er et berigende og dejligt samvær, og der er nu plads til et par nye. Vi taler stort set om alt i vores nærhed, men også globalt, og har bl.a. talt om organtransplantation, generationer og hjemtagning af IS-brude. Vi skiftes til at komme med emner fra de trykte medier. Interesserede kan henvende sig til kontoret tlf. 4580 3247. Det er gratis at deltage, og Der er kaffe, te og småkager. Sidste gang før jul og inden sommerferien spiser vi selvbetalt frokost."