Du er her: 

Koncert med cello og orgel om bøn

Søndag den 2. februar kl. 15.00

Søstrene IDA BEN-HAMADOU på cello og AMALIE GRUNNET på orgel byder velkommen til en koncert, hvor alle værker har titlen "Priére", som er det franske ord for bøn. Musikken er primært fra 1800-tallet, og er skrevet af bl.a. César Franck og Saint-Saëns. På trods af den fælles titel er der stor variation i udtryk, stemning og intensitet, og helheden bliver således en spændende rejse gennem de forskellige musikeres forhold til ordet "Bøn".

Koncert med Middle East Peace Ensemble

Søndag den 22. marts kl. 15.00

Orkesteret blev etableret i 2003 af solooboist i Det Kongelige Kapel Henrik Goldschmidt. Han var dybt bekymret over den fastlåste konflikt i Mellemøsten og gav sig derfor til at søge efter dygtige musikere med forskellig religiøs og kulturel baggrund. Overalt har ensemblet begejstret publikum med sit medrivende spil og med sit idégrundlag om at skabe fred. 

Efter koncerten er der en anretning af små, syriske specialiteter, som er tilberedt af bl.a. de syriske flygtninge, som kom til Rudersdal i 2015.

Koncert i anledning af 75-året for Danmarks befrielse

MED VOKALENSEMBLET SAGA
Søndag den 19. april kl. 15.00

Koncerten indledes af Frans af Assisi's ord, "Herre, gør mig til et redskab for din fred", som er tonesat af den danske komponist Nils La Cour. Der bygges dramaturgisk op over bevægelsen fra mørke til lys, fra krig til fred, og undervejs markeres selve befrielses-øjeblikket med lydklip fra befrielsen og frihedsbudskabet fra London i en mosaik af lyd og toner. Koncerten ender med et lyshav af levende lys, hvor vi synger danske sange fra besættelsen og befrielsen, såsom En lærke letted, Man binder os på mund og hånd og Den blå anemone, som Kaj Munk skrev blot 3 uger før han blev henrettet af Gestapo.

Vokalensemblet SAGA består af FREJA EVA LOCKENWITZ, mezzosopran; NANNA VARMER IPSEN, alt, og ANGELICA ASP, sopran.