Du er her: 

Carl Nielsen-melodier med jazz-feeling

Søndag den 28. april kl. 15.00
Koncert med MICHAEL SUNDING på flygel
og MADS VINDING på kontrabas.

Sundings nænsomt krydrede arrangementer kombinerer Carl Nielsens musikalske poesi med jazzens små skæve vinkler og frække fantasier. Det er klassisk klangfuld og hjertevarm musik med højt til himlen og rødderne dybt plantet i den skandinaviske muld.

Kom og oplev "Jeg ved en lærkerede", "Jens vejmand" og andre kendte melodier af Carl Nielsen.

Om deres album "The melodies of Carl Nielsen" skrev Berlingske Tidende bl.a.: "Mon ikke Carl Nielsen med glæde havde spidset sine kritiske ører, hvis han var blevet konfronteret med pianisten Michael Sundings jazzmusikalske bearbejdning (...) elegant og ubesværet. Ja, alt fremstår på en gang spontant og gennemtænkt. Et stykke duo-kunst af unikt tilsnit." *****

Der er gratis adgang.

Koncert med Nonetten

FYRAFTENSKONCERT
Torsdag 23. maj kl. 17.00

Nonetten består af 5 blæsere og 4 strygere (som det fremgår af illustrationen til venstre). Gruppen blev stiftet i 2003 af en lille kreds af 9 velspillende amatørmusikere, der havde lyst til at dyrke denne specielle form for kammermusik. Nonetten øver sig jævnligt, både med og uden dirigent, og får regelmæssig instruktion af Annette Saxe, som dirigerer denne koncert.

Programmet er sammensat af både ældre og nyere musik med værker af Muzio Clementi (italiensk/engelsk komponist, 1752-1832); Rudolf Karel (tjekkisk komponist,1880-1945) og Jiri Jaroch (tjekkisk komponist, 1920-1986).

Der er gratis adgang.