1000 og én kilometers eventyr

Tirsdag 24. september kl. 13.30
ved MARCUS BING på 21 år fra Nærum

Han fortæller: "I februar 2019 forlod jeg dansk jord med fly mod Jordans pulserende hovedstad Amman. Jeg ville opleve Mellemøsten - indefra. Uden hjælp. Til fods. Jeg ville gå fra grænsen mellem Syrien og Jordan over Sinai-halvøen og til det afrikanske kontinent. Gennem hjertet af det Mellemøsten, jeg kun har set på fjernsyn. Jeg ville se islam med egne øjne og mærke muslimernes samfund med egen krop - er det hele, som jeg bliver fortalt herhjemme? I mit foredrag fortæller jeg om mine oplevelser med mennesker, natur og kultur. Jeg beretter om det forhold til Gud, jeg oplevede i Mellemøsten. Og i mig selv. Om hvordan ensomheden nok er enorm ene mand i ørkenen - men endnu større, når man kommer hjem igen. Og så viser jeg naturligvis en masse billeder og film fra rejsen. Undervejs er der mulighed for samtale og spørgsmål."

Danske sange - kom og syng med

Tirsdag den 22. oktober kl. 13.30
Kirkens organist, AMALIE KAAD, lægger op
til folkelig fællessang  med sange
fra Højskolesangbogen og
fra den nye "Kirkesangbogen".

Historien om De Røde Porte

Tirsdag den 26. november kl. 13.30
SØREN MARIEGAARD, der bor i Nærum og er formand for foreningen "De Røde Porte" fortæller og viser billeder om portene i Jægersborg Hegn og Dyrehaven. Han fortæller bl.a., hvorfor der er røde porte i skoven; hvorfor det er vigtigt at bevare dem, og hvordan foreningen "De Røde Porte" opstod.

Der serveres port-vin til kaffen.

Adventshygge med gospelkor

Tirsdag den 10. december kl. 13.30
Der er gløgg og æbleskiver.
Der er julequiz og adventshygge,
og Virum Kirkes gospelkor underholder
med gospel- og julesange.

Koret ledes af gospeldirigent TINA ROBINSON og akkompagneres
af organist i Virum Kirke, KNUD RASMUSSEN.