En rejse gennem bly og græs

Tirsdag den 27. november kl. 13.30
Skuespiller BODIL JØRGENSEN fortæller.

I 2015 udgav Bodil Jørgensen bogen "En rejse gennem bly og græs", hvor hun fortæller om skuespillet, kærligheden, troen, døden og livskraften. I filmens og teatrets verden, der umiddelbart kan virke glamourøs med røde løbere, champagnebobler og primadonnanykker, der bliver tilskrevet kunstnerisk følsomhed, er det ifølge Bodil Jørgensen ekstra vigtigt at slå dørene op og vise, hvad der gemmer sig bag scenetæppet. Bogen fortæller om Bodils barndom og hendes usikre år på skuespillerskolen, om familien, ægteskab og en svær skilsmisse - og om at holde fast i livskraften og de sande værdier."

Det koster ikke noget at deltage - og enhver er velkommen.

Julesang, musik og hygge

Tirsdag den 11. december kl. 13.30
Under titlen "De grå synger julen ind" lægges der op til fællessang med en trio (se foto), der består af trommer, guitar og klaver. Der serveres gløgg og æbleskiver, kaffe og småkager, og der er også quiz. Der sluttes af med et par julesalmer i kirken.

Enhver er meget velkommen, og det hele er gratis.

Helligtrekonger-gudstjeneste

Tirsdag den 8. januar kl. 11.00 (NB kl. slet)
ved sognepræst BRUNO RASMUSSEN.

Gudstjenesten varer ½ times tid, og efter gudstjenesten serveres der smørrebrød. Beboere fra Hegnsgården og Byageren deltager. Arrangementet slutter ca. kl. 12.45.

Af hensyn til frokosten bedes man tilmelde sig på kirkens kontor senest dagen før.

Kom og hør om Nærumgaards historie

Tirsdag den 22. januar kl. 13.30
Forfatter SUSANNE VIBY
og tidl. lektor CARSTEN ERICHSEN fortæller.

Nærumgård knejser på den vestlige side af gadekæret, og er en af de mest monumentale bygninger i Nærum. Den blev opført i slutningen af 1700-tallet under navnet "Sophieshøj", og Christian Colbjørnsen, der var en af Danmarks mægtigste mænd, havde sin bolig her. I 1906 blev gården testamenteret til Københavns Kommune, og siden har der været børnehjem.

Ti gode grunde til at gå i kirke

Tirsdag den 26. februar kl. 13.30
Nærums nye deltidspræst, KLAUS ROSENBERG-LARSEN,
giver nogle gode grunde til at gå i kirke og spørger bl.a.:
Hvad er en god prædiken, og hvad er en god menighed?

Desuden fortælles der om en tur til Naumburg og Erfurt i Tyskland til sommer.