Sang og musik med Bodil Heister

Tirsdag den 28. maj kl. 13.30 
Komponisten og musikeren BODIL HEISTER underholder med sange fra Højskolesangbogen. Hun fortæller om sangenes baggrund, deres forfattere og komponister og krydrer det med musikeksempler, små quizzer og fornøjelige historier. Bodil Heister akkompagnerer selv til på klaveret.

Hun er bl.a. kendt
som komponist til julekalenderen "Jul På Slottet"

Eftermiddagstur til Nivå

MED UDSTILLING OG KAFFE
Tirsdag den 4. juni kl. 13.30
er der bustur til Nivaagaards Malerisamling. Der er rundvisning både i den faste samling og i den aktuelle udstilling "Al magt til skønheden" med den engelske kunstner William Morris (se nedenfor). Derefter er der kaffe og kage i caféen og mulighed for at gå tur i haven, hvor der formodentligt vil være mange rododendroner. Vi er tilbage i Nærum ca. kl. 17.00.

"William Morris (1834-1896) revolutionerede britisk design, og mange kender hans naturinspirerede, mønstrede tekstiler og tapeter, der stadig er populære verden over. Han sværmede for middelalderens æstetik og håndværksmæssige kunnen og higede efter at gøre verden og tilværelsen bedre med sit design."

Billetter á 75 kr. (alt inkl.) kan købes ved henvendelse til kirkens kontor fra og med onsdag den 10. april. Højst 50 deltagere. Medbring kontanter.

Billedforedrag om Dronningens gobeliner

Tirsdag den 9. juli kl. 13.30 fortæller sognepræst BRUNO RASMUSSEN om Dronningens gobeliner, der hænger i Riddersalen på Christiansborg. De er tegnet af kunstneren Bjørn Nørgaard og har motiver fra Danmarks historie. Ved dette arrangement lægges der vægt på tiden fra Reformationen og indtil sidste halvdel af 1900-tallet.

Der er kaffe og is med jordbær i pausen. Enhver er meget velkommen.