Nærum Kirke

Gå videre til de forskellige aktiviteter for voksne

Aktiviteter, møder, arrangementer og tilbud af mange forskellige slags er en del af livet i Nærum Kirke.

Klik på menuen i venstre spalte.

Mit liv med kirken

Hanne Knudsen fra Nærumgårdsvej fortæller:
"Siden 1985 har kirkegang haft en fast plads i min tilværelse, fordi det giver mig ro at have et fast pejlemærke. Uanset hvordan jeg har det, er kirkedøren åben. Ingen spørger, hvorfor jeg kommer. Når det sidste bedeslag har lydt, kender jeg "køreplanen" for den næste times tid og så alligevel ikke. Teksterne, som jeg kender godt, kan høres på en ny måde; en kendt salme kan få en ny betydning; præstens prædiken passer måske lige den dag til ens sindsstemning, men uanset hvad: Det giver mig ro at være i kirken, og jeg går altid hjem med velsignelsen. Kirkegang giver også fællesskab på flere forskellige måder. Da jeg for længe siden var blevet fortrolig med gudstjenesten, fandt jeg ud af, at der foregik mange forskellige ting i sognegården, som jeg også kunne og kan deltage i. Kirken giver mig ro, trøst og megen glæde."