Tilmelding til konfirmation 2021

Det er nu tid til tilmelding til konfirmation 2021 (inden 1. juni). (Er nogen i tvivl om, hvor vidt de vil konfirmeres eller ej, kan man melde sig til forberedelsen og så senere ændre beslutningen.)

P.g.a. corona-krisen foregår tilmeldingen i år kun digitalt. Læs mere under "Tilmelding" længere nede. Kontakt kirkens kontor, tlf. 4580 3247, hvis der er problemer med det!

Konfirmationen bliver:

Bededag, fredag den 30. april 2021
kl. 10.00 B-klassen fra Nærum Skole ved Bruno Rasmussen
kl. 12.00 A-klassen fra Nærum Skole ved Niels V. Grunnet

(Andre konfirmander aftaler noget med en af præsterne).

Undervisningen kommer til at ligge hver torsdag kl. 14.15-15.45 og begynder torsdag den 10. september kl. 14.15.

Ønsker man at ændre eller framelde tilmeldingen, skal man kontakte kirken.

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har nogle spørgsmål - også hvis nogen er i tvivl om, hvor vidt de vil konfirmeres.

Elever, som følger undervisningen, men på forhånd ved, at de ikke vil konfirmeres, kan sende en mail til en af præsterne eller til kirkens kontor, naerum.sogn@km.dk og oplyse navnet og at man kun deltager i undervisningen.

Med venlig hilsen
Niels V. Grunnet (nvg@km.dk - tlf 2910 9923) og Bruno Rasmussen (brra@km.dk - tlf. 2344 7823)

Konfirmationer er udsat til lørdag den 15. august

I Nærum bliver den nye konfirmationsdato
lørdag den 15. august
kl. 10.00 og kl. 11.00 Niels’ konfirmander
kl. 12.00 og kl. 13.00 Brunos konfirmander.

 

Konfirmander og deres forældre får nærmere information på mail.
Man er også velkommen til at kontakte en af præsterne, hvis man har spørgsmål. 

Jeg vil konfirmeres fordi ...

Emilie Hvidtfeldt Paludan-Müller

"... jeg tror på, at der er noget større. Ikke en person, men en kraft. En kraft, der symboliserer godhed og kærlighed, og som kan hjælpe én i mørke tider Desuden er det en godt tradition, og mange familiemedlemmer - især min farfar - vil blive galde for det. Gaverne er kun en bonus."

Julius Sonne Marinos

"... jeg mener, at jeg gerne vil fortsætte i den kristne tro, og fordi jeg mener, at kristendommen har nogle gode budskaber, som jeg godt kan lide og vil følge. Når jeg bliver konfirmeret siger jeg ikke blot ja til den kristne tro, men Gud siger også ja til mig, og det er blandt andet det jeg godt kan lide ved kristendommen. Alle er lige gode, og Gud tilgiver alle. "

Mikkel Kurann Samsøe

"... jeg tror på Gud, men jeg tror ikke på, at Gud har lavet jorden p.g.a. den fysiske teori om, hvordan jorden blev skabt af meteorer / asteroider som f.eks. havde vand, jern osv. Men jeg tror stadig på Gud som min Herre, og vil tro på den kristne tro, fordi den er min. Jeg passer til den tro. Derfor vil jeg konfirmeres."