Billeder af konfirmander 2018

Konfirmation i 2019

Konfirmation i 2019 finder sted Bededag fredag den 17. maj 2019:

Y-klassen kl. 10.00 ved Bruno Rasmussen.

X-klassen kl. 12.00 ved Niels Vincens Grunnet.

Konfirmation i 2020

B-klassen fra Nærum Skole konfirmeres
Bededag, fredag den 8. maj 2020 kl. 10.00 af Niels V. Grunnet

A-klassen fra Nærum Skole konfirmeres
Bededag, fredag den 8. maj 2020 kl. 12.00 af Bruno Rasmussen

Elever fra andre skoler kan henvende sig til en af præsterne.
Undervisningen begynder i september og kommer til at ligge hver torsdag kl. 14.15-15.45.

Der bliver indskrivning til konfirmationen torsdag den 6. juni 2019 kl. 16-18 på præsternes kontor i kirken, Kirkeåsen 10. Selve indskrivningen varer højst 10 min. - og man kan komme som det passer.  Både den kommende konfirmand og én eller begge forældre bedes komme.

Jeg vil konfirmeres fordi ...

Emilie Hvidtfeldt Paludan-Müller

"... jeg tror på, at der er noget større. Ikke en person, men en kraft. En kraft, der symboliserer godhed og kærlighed, og som kan hjælpe én i mørke tider Desuden er det en godt tradition, og mange familiemedlemmer - især min farfar - vil blive galde for det. Gaverne er kun en bonus."

Julius Sonne Marinos

"... jeg mener, at jeg gerne vil fortsætte i den kristne tro, og fordi jeg mener, at kristendommen har nogle gode budskaber, som jeg godt kan lide og vil følge. Når jeg bliver konfirmeret siger jeg ikke blot ja til den kristne tro, men Gud siger også ja til mig, og det er blandt andet det jeg godt kan lide ved kristendommen. Alle er lige gode, og Gud tilgiver alle. "

Mikkel Kurann Samsøe

"... jeg tror på Gud, men jeg tror ikke på, at Gud har lavet jorden p.g.a. den fysiske teori om, hvordan jorden blev skabt af meteorer / asteroider som f.eks. havde vand, jern osv. Men jeg tror stadig på Gud som min Herre, og vil tro på den kristne tro, fordi den er min. Jeg passer til den tro. Derfor vil jeg konfirmeres."