Krybbespil i kirken

I december 2014 var elever fra 2.klasserne på Nærum Skole med til Lucia-optog og krybbespil i kirken. Det var en fantastisk oplevelse. Året igennem glæder præsterne sig over et godt samarbejde med lærere og elever på skolen.

Nogle af børnene har sagt: - "Det bedste var, at alle kunne lide vores krybbespil" (Theodor, 8 år). - "Det var godt, at alle klappede og vi fik følelsen af at have spillet et godt krybbespil i kirken" (Nadine, 7 år). - "Det var sjovt, at en lille pige fra vuggestuen råbte 'yeahhh' efter vores stykke og klappede vildt meget" (Anna, 8 år).- "Det var sjovt at spille engel og have vinger på" ( Sukey, 8 år). - "Det var sjovt at spille hyrde og sidde ved bålet i kirken" (Frederik J., 8 år).

Bjørg Søbye, der er lærer på skolen, siger: "Vi oplever altid et godt og positivt samarbejde med personalet i Nærum Kirke. - Børnene er meget glade for kirkens tilbud med koncerter, teater, malerifremstilling og krybbespil".

Nærum Kirke

Børn og unge er meget velkomne i Nærum Kirke

Der er tradition for et godt samarbejde mellem Nærum Kirke og skolen og institutionerne i Nærum. Der er også mange der benytter sig af muligheden for at komme til gudstjenester, der er mere børnevenlige, end den sædvanlige søndagsgudstjenester. Kig på de følgende sider eller kontakt en af præsterne for at høre mere.